Her er en række ting du bør have styr på inden du lejer en feriebolig.

Beliggenhed
Beliggenheden er meget vigtigt når du skal vælge hvilken feriebolig du vil leje. Overvej hvor langt du vil have til de forskellige ting. Hvor langt er der til stranden?. Hvor langt er der til byen?. Hvor langt er der til spise steder?. Hvor langt er der til indkøb. Hvis du skal på skiferie, så skal du også checke hvor langt der er til skiliften?

Faciliteter
Læs oplysningerne om ferieboligen godt igennem. Hvilke faciliteter er inkluderet i prisen og hvad skal man betale ekstra for?.

Køkkenudstyr
Hvilket udstyr får du med i prisen. Er der komfur, ovn, køleskab osv.?. En opvaskemaskine er en vidunderlig ting, når man er på ferie, hvis man har tænkt sig at lave mad.

Sengetøj
Check om der er sengetøj i ferieboligen eller skal man have det med hjemmefra.

Rengøring
Er prisen inkl. rengøring eller skal man måske selv gøre rent, inden man tager afsted?

Depositum
Skal du betale et beløb i depositum? og hvis ja hvor meget?.

Klag
Hvis du informationer du har fået på ferieboligen ikke passer, så sørg for at klag med det samme, også hvis der f.eks. er længere til det forskellige ting end du er blevet lovet.Sommerhus Sommerhuse Feriebolig udlejningInformation på sider:

Feriebolig - All Inclusive - Camping - Hoteller - Gode råd om leje af feriebolig - Sommerhus - Sommer - Pakkerejser - Rejser & Ferie - Flyrejser - Sommerhusferie - Hvordan finder man en billig feriebolig - Du er her: Ferieboligudlejning - Ferieboligudlejning - Sommerhus Sommerhuse Feriebolig udlejning